Handelsbolaget Sartom Försäljning

Stockholms län

Information

969669-1782 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Sartom Försäljning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Sartom Försäljning är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som Handelsbolaget Sartom Försäljning finns i.

Handelsbolaget Sartom Försäljning har varit registrerat sedan 2000-05-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Sartom Försäljning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Sartom Försäljning är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Sartom Försäljning är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Sartom Försäljning så kan ni göra det på telefon genom 070-1731428 eller genom brev på följande adress:
Nelsonstigen 9, 134 36, Gustavsberg

Import och försäljning av kläder, väskor, skor. Import och försäljning av smycken, dekorationer och handarbeten, mat och kryddor. Handel med dagligvaror, kläder, livsmedel och alkohol. Konsultationer inom livsmedelsområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Sartom Försäljning och det är Ceder, Sari Susanna som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Jääskö, Tommy Mikael som är född 1970 och har titeln Bolagsman,