Handelsbolaget Värmdö spol teknik

Stockholms län

Information

Handelsbolaget Värmdö spol teknik hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Handelsbolaget Värmdö spol teknik finns. I Värmdö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Värmdö spol teknik tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Handelsbolaget Värmdö spol teknik har haft sedan 2001-09-11. Handelsbolaget Värmdö spol teknik har funnits sedan och 2001-09-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Värmdö spol teknik så kan ni göra det genom att skicka er post till Backv. 30, 139 30, Värmdö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57019878.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Handelsbolaget Värmdö spol teknik har idag 969669-5635 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Värmdö spol teknik

Bolaget skall bedriva rörrensning, rörinspektioner samt allt förekommande inom högtrycksspolning och fastighetsunderhåll samt sanering av VA skador.

I Handelsbolaget Värmdö spol teknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Thor, Britt-Marie Carina som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .