Fellke Motorsport Handelsbolag

Stockholms län

Information

Fellke Motorsport Handelsbolag är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Fellke Motorsport Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fellke Motorsport Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-09-01.

Fellke Motorsport Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-08-24. Men sedan 2000-09-01 så har Fellke Motorsport Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Idrottsv. 4, 134 40, Gustavsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fellke Motorsport Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7181450.

Värmdö arbetar för att företag som Fellke Motorsport Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fellke Motorsport Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Verkstad, racing, bilbyggen och motorbyggen samt köp och försäljning av reservdelar. Försäljning, tillverkning, renovering av stötdämpare samt även industristädning.

Firmatecknare för Fellke Motorsport Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fellke Motorsport Handelsbolag och det är följande personer, Fellke, Markus Kristofer som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Fellke, Stig Jesper som är född 1952 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Fellke Motorsport Handelsbolag är 969671-3982.