Birgitta Baud Handelsbolag

Stockholms län

Information

Birgitta Baud Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Birgitta Baud Handelsbolag finns. I Värmdö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Birgitta Baud Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Birgitta Baud Handelsbolag har haft sedan 2001-08-27. Birgitta Baud Handelsbolag har funnits sedan och 2001-08-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Birgitta Baud Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storviksv. 1, 139 90, Värmdö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57160205.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Birgitta Baud Handelsbolag har idag 969677-8654 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Birgitta Baud Handelsbolag

Mäkleri av bostäder, främst i Frankrike.

I Birgitta Baud Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Baud, Birgitta Catharina som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Baud, David Alexandre som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Bjurström, Ulrika Margaretha som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .