Handelsbolaget Lap Vision

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och Handelsbolaget Lap Vision är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Lap Vision är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Lap Vision är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Lap Vision är ett Handelsbolag och skapades 2001-06-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Lap Vision ska trivas.

Handelsbolaget Lap Vision är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Marknadsföring och försäljning av ett brett utbud av konsumtionsvaror, såsom tvål, tandkräm och tvättmedel. Pedagogisk konsulent, skogsvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Lap Vision är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03.

Idag är Handelsbolaget Lap Vision och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Lap Vision så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57167433.

Firman tecknas avv bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Lap Vision är Pettersson, Annika Margareta som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Lars Birger som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Lap Vision har 969678-6319 som sitt organisationsnummer.