Entré Miljö Ingarö Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Handelsbolag som heter Entré Miljö Ingarö Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Entré Miljö Ingarö Handelsbolag i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Entré Miljö Ingarö Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-03-26 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-02-28 så har Entré Miljö Ingarö Handelsbolag varit registrerat och sedan 2002-03-26 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Entré Miljö Ingarö Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Entré Miljö Ingarö Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Slingerstigen 55, 134 67, Ingarö. Vi ni istället prata med Entré Miljö Ingarö Handelsbolag så kan ni göra det på .

Uthyrning och försäljning av entrémattor. Vård och skötsel av entréer och allmänna utrymmen samt därmed liknande verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jonsson Neij, Maria Helena som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Neij, Willy Arne som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Entré Miljö Ingarö Handelsbolag har 969684-0124 som sitt organisationsnummer.