Det hänger på detaljen, Södra Station Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Det hänger på detaljen, Södra Station Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Handelsbolag. Det hänger på detaljen, Södra Station Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Det hänger på detaljen, Södra Station Handelsbolag är momsregistrerat sedan2003-11-06 och har organisationsnummer 969684-2245.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-3107270 alternativt besöka eller skicka post till Det hänger på detaljen, Södra Station Handelsbolag på följande adress Fatburs Kvarngatan 8 A, 139 50, Värmdö.

Det hänger på detaljen, Södra Station Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-11-06.

I Det hänger på detaljen, Södra Station Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Affärsförsäljning av kläder, smycken, presentartiklar, ljus, smidesarbeten och andra assessoarer till kvinnor, män, barn och hem.