Värmdöviks Consulting Handelsbolag

Stockholms län

Information

Värmdöviks Consulting Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Värmdöviks Consulting Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Värmdöviks Consulting Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-02-27.

Värmdöviks Consulting Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-07-16. Men sedan 2003-02-27 så har Värmdöviks Consulting Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Folkskoleg. 20, 117 35, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Värmdöviks Consulting Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6522737.

Värmdö arbetar för att bolag som Värmdöviks Consulting Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Värmdöviks Consulting Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Redovisningsbyrå samt assistentadministration anligt LASS, lagen om assistentersättning.

Firmatecknare för Värmdöviks Consulting Handelsbolag är följande:
Firmantecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Värmdöviks Consulting Handelsbolag och det är följande personer, Engelbrecht, Birgit Elisabeth som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Lundberg, Uno Napoleon som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Värmdöviks Consulting Handelsbolag är 969686-8661.