Fågelsångens Gård Ingarö Handelsbolag

Stockholms län

Information

Fågelsångens Gård Ingarö Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Fågelsångens Gård Ingarö Handelsbolag finns. I Värmdö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Fågelsångens Gård Ingarö Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Fågelsångens Gård Ingarö Handelsbolag har funnits sedan och 2002-11-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fågelsångens Gård Ingarö Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7736262.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Fågelsångens Gård Ingarö Handelsbolag har idag 969687-2606 som sitt organisationummer.

Bolagets firma skall tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Fågelsångens Gård Ingarö Handelsbolag

Lantbruk med stallverksamhet och uthyrning. Konsult inom bygg och anläggning.

I Fågelsångens Gård Ingarö Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zetterberg, Ann-Christin Irma som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Zetterberg, Dag Albert som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .