L o J Örtenblad Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och L o J Örtenblad Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och L o J Örtenblad Handelsbolag är ett av dem. Statusen för L o J Örtenblad Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

L o J Örtenblad Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-02-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som L o J Örtenblad Handelsbolag ska trivas.

L o J Örtenblad Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med hemprodukter såsom kosttillskott, viktkontrollprodukter, rengöringsprodukter, kroppsvårdsprodukter. Bedriva systemering, programmering, projektledning och utbildning inom dataområdet, ekonomisk konsultation, framtagning och försäljning av kursmaterial, program och datorer. Fastighets- och företagsförmedling. Äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L o J Örtenblad Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30.

Idag är L o J Örtenblad Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med L o J Örtenblad Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med L o J Örtenblad Handelsbolag är Örtenblad, Ann-Charlotte Margareta som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Örtenblad, Jan Olof som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

L o J Örtenblad Handelsbolag har 969691-4846 som sitt organisationsnummer.