Pro Teknik Golf Handelsbolag

Stockholms län

Information

969691-7476 är organisationsnummer för företaget Pro Teknik Golf Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pro Teknik Golf Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som Pro Teknik Golf Handelsbolag finns i.

Pro Teknik Golf Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-02-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pro Teknik Golf Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Pro Teknik Golf Handelsbolag är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Pro Teknik Golf Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Pro Teknik Golf Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7973523 eller genom brev på följande adress:
Terrängv. 38, 129 48, Hägersten

Försäljning och reparation av sportartiklar. Underhåll samt drift av idrottsanläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med Pro Teknik Golf Handelsbolag och det är Kennedy, Philip James som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Wängsten, Hans Göran som är född 1942 och har titeln Bolagsman,