J & M Tech Handelsbolag

Stockholms län

Information

J & M Tech Handelsbolag är en verksamhet som finns i Värmdö. I J & M Tech Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är HPS Superchargers AB som är född och har titeln Bolagsman, Yng, Eva Mari som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J & M Tech Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J & M Tech Handelsbolag på telefon 070-4924591.

Produktutvecklong med huvudinriktning mot förbränningsmototer och fordon såsom konstruktion (ritarbete) samt tillverkning av prototyp, förserie (mekanisk bearbetning), på konsultbasis. Handel, import av fordon, motorrelaterade delar och tillbehör. Försäljning av egentillverkade fordon, motorrelaterade delar och tillbehör.

Idag är J & M Tech Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

J & M Tech Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J & M Tech Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-03-27 och J & M Tech Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-03-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J & M Tech Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

J & M Tech Handelsbolag har 969691-7609 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.