Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-02-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag ska trivas.

Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-07. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utbildning, föredrag och teambuilding event inom segelsport.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-07.

Idag är Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5019494.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag är Baudin, Anna Katarina som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Baudin, Bo Atle Keng-Ti som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Abanico Sailing Team & Event Handelsbolag har 969692-0025 som sitt organisationsnummer.