Skrymer Handelsbolag

Stockholms län

Information

Skrymer Handelsbolag är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Skrymer Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skrymer Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-05-06. Men sedan 2003-06-12 så har Skrymer Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Karpg. 2, 133 41, Saltsjöbaden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skrymer Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-5366076.

Värmdö arbetar för att företag som Skrymer Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skrymer Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom försäljning, ekonomi, juridik samt pedagogik. Uppdragsförsäljning av varor och tjänster såsom annonser till press, bokning av kundbesök, försäljning av datorprogram. Utbildning inom pedagogik till företag och privatpersoner. Förlagsverksamhet och därmed förenlig verksamhet t ex utgivande av nhetstidning ( newsletter) samt nyhetssammanställningar.

Firmatecknare för Skrymer Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Widing Wersäll, Lars Emil Patrik..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skrymer Handelsbolag och det är följande personer, Widing Wersäll, Lars Emil Patrik som är född 1965 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Skrymer Handelsbolag är 969693-5270.