Grönblad Angleborn Bygg Handelsbolag

Stockholms län

Information

969695-3596 är organisationsnummer för företaget Grönblad Angleborn Bygg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grönblad Angleborn Bygg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som Grönblad Angleborn Bygg Handelsbolag finns i.

Grönblad Angleborn Bygg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-08-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grönblad Angleborn Bygg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-28.

Grönblad Angleborn Bygg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Grönblad Angleborn Bygg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Grönblad Angleborn Bygg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-9802893 eller genom brev på följande adress:
Älvsbyv. 5 C, 139 52, Värmdö

Byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grönblad Angleborn Bygg Handelsbolag och det är Angleborn, Kent Johnny som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Angleborn, Tim Kent som är född 1987 och har titeln Bolagsman,