Café Sjöstugan Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och Café Sjöstugan Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Café Sjöstugan Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Café Sjöstugan Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Café Sjöstugan Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-09-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Café Sjöstugan Handelsbolag ska trivas.

Café Sjöstugan Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Café med lättare maträtter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Café Sjöstugan Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07.

Idag är Café Sjöstugan Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Café Sjöstugan Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54138026.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Café Sjöstugan Handelsbolag är Dingertz, Gudrun Elisabeth som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Ljungberg Schött, Marie Birgitta som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Café Sjöstugan Handelsbolag har 969704-0930 som sitt organisationsnummer.