Frentab Schakt Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Frentab Schakt Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Frentab Schakt Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Frentab Schakt Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-06-09.

Frentab Schakt Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-01-14. Men sedan 2007-06-14 så har Frentab Schakt Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fågelviksv. 225, 134 64, Ingarö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frentab Schakt Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57026090.

Värmdö arbetar för att bolag som Frentab Schakt Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Frentab Schakt Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet ska innefatta att bedriva markentreprenader och grundarbeten inom mark, väg och anläggning samt äga, hyra ut, köpa och sälja fordon och maskiner för mark- , väg- och anläggningsarbeten samt äga, förvalta, köpa och sälja fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Frentab Schakt Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frentab Schakt Kommanditbolag och det är följande personer, Frentab Fastighet AB som är född och har titeln Komplementär, FRENTAB Entreprenad Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Fransson, Rolf Thomas Peter som är född 1956 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Frentab Schakt Kommanditbolag är 969707-5654.