Willers Arkitekter Handelsbolag

Stockholms län

Information

Willers Arkitekter Handelsbolag är en verksamhet som finns i Värmdö. I Willers Arkitekter Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Willers, Johan Martin som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Willers, Linda Eva som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Willers Arkitekter Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Willers Arkitekter Handelsbolag på telefon .

Verksamhet inom arkitekt och byggbranschen med tjänster inom hus- och inredningsuppdrag, konceptutveckling av trädgård och utemiljöer, formgivning, design, hantverk, byggnation, projektledning, rådgivning, guidning, artikel- och litteraturskrifter, modellbygge. Verksamhet inom grafisk formgivning med tjänster såsom grafiskt arbete, textbearbetning, layoututformning, foto, grafiskt hantverk. Försäljning av möbler, hantverk, design, inredning, presentprodukter, litteratur och tidskrifter.

Idag är Willers Arkitekter Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Willers Arkitekter Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Willers Arkitekter Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-25 och Willers Arkitekter Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Willers Arkitekter Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Willers Arkitekter Handelsbolag har 969708-1892 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.