Kayce of Torsby Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och Kayce of Torsby Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kayce of Torsby Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kayce of Torsby Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kayce of Torsby Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kayce of Torsby Handelsbolag ska trivas.

Kayce of Torsby Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av teletjänster. Försäljning av konsulttjänster. Import, export och handel med musikprodukter och konstverk. Försäljning av konsulttjänster i form av ingenjörskonsult inom elektronik och telekommunikation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kayce of Torsby Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28.

Idag är Kayce of Torsby Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Kayce of Torsby Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Kayce of Torsby Handelsbolag är Hoff, Harald Wilhelm som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Hoff, Linda Thereze som är född 1986 och har titeln Bolagsman, .

Kayce of Torsby Handelsbolag har 969709-6346 som sitt organisationsnummer.