Stockholm Södermalm Construction Handelsbolag

Stockholms län

Information

969711-0923 är organisationsnummer för företaget Stockholm Södermalm Construction Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockholm Södermalm Construction Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som Stockholm Södermalm Construction Handelsbolag finns i.

Stockholm Södermalm Construction Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-05-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockholm Södermalm Construction Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stockholm Södermalm Construction Handelsbolag är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Stockholm Södermalm Construction Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Stockholm Södermalm Construction Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6585385 eller genom brev på följande adress:
Bjulev. 8, 122 41, Enskede

Bygg och anläggning, projektering, design och försäljning av byggnadsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockholm Södermalm Construction Handelsbolag och det är Jacobson, Sam Fredric Cristoffer som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Wuscha, Hans Johan som är född 1969 och har titeln Bolagsman,