Pär och Marie Partners Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och Pär och Marie Partners Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pär och Marie Partners Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Pär och Marie Partners Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Pär och Marie Partners Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-01-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pär och Marie Partners Handelsbolag ska trivas.

I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Personalutveckling genom utbildning och handledning. Företaget kommer främst vända sig till kommuner och företag som jobbar inom vård och omsorgsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pär och Marie Partners Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Pär och Marie Partners Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Pär och Marie Partners Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6741650.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Pär och Marie Partners Handelsbolag är Söderman, Pär som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Söderman, Åsa Marie som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Pär och Marie Partners Handelsbolag har 969716-3856 som sitt organisationsnummer.