Auto Xpress Service AXS Handelsbolag

Stockholms län

Information

969717-3962 är organisationsnummer för företaget Auto Xpress Service AXS Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Auto Xpress Service AXS Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som Auto Xpress Service AXS Handelsbolag finns i.

Auto Xpress Service AXS Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-03-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Auto Xpress Service AXS Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-30.

Auto Xpress Service AXS Handelsbolag är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Auto Xpress Service AXS Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Auto Xpress Service AXS Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6340014 eller genom brev på följande adress:
Centrumv. 15, 139 30, Värmdö

Reparationer, service och försäljning av bilar och övriga motorfordon. Reparationer, service och försäljning av elartiklar. Markarbeten och underhåll av mark. Samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Auto Xpress Service AXS Handelsbolag och det är Lindbäck, Hans Kenneth som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Persson, Robert Erik som är född 1979 och har titeln Bolagsman,