Runmarö Väg Handelsbolag

Stockholms län

Information

969719-6179 är organisationsnummer för bolaget Runmarö Väg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Runmarö Väg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som Runmarö Väg Handelsbolag finns i.

Runmarö Väg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-06-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Runmarö Väg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Runmarö Väg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Runmarö Väg Handelsbolag är följande:
Fiman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Runmarö Väg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57152175 eller genom brev på följande adress:
RUNMARÖ SÖDERSUNDA 228, 130 38, Runmarö

Vägunderhåll året runt. Lastning och lossning av tunga enheter samt lyfthjälp vid byggnationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Runmarö Väg Handelsbolag och det är Bonnevier, Paul Åke som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Hedlund, Tore Anders som är född 1956 och har titeln Bolagsman,