Guilty Sverige Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Produktion av tidskrift och reklam och marknadsföringsuppdrag med förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva buriksrörelse med tillverkning och försäljning av konfektion och accessoarer med förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Guilty Sverige Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Värmdö så är Guilty Sverige Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2006-06-16 så skapades Guilty Sverige Kommanditbolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

969719-7920 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Guilty Sverige Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Guilty Sverige Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 070-4542191 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Guilty Sverige Kommanditbolag är Farman, Silja Elin Elisabeth som är född 1982 och har titeln Komplementär, Darsell, Simon Erik som är född 1982 och har titeln Kommanditdelägare, Farman, Sammel Jussi Matti som är född 1986 och har titeln Kommanditdelägare, Gustafsson, Frank Richard som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare, Wagner, Markus Unne som är född 1982 och har titeln Kommanditdelägare, .