Day for Ever Handelsbolag

Stockholms län

Information

969721-2273 är organisationsnummer för bolaget Day for Ever Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Day for Ever Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som Day for Ever Handelsbolag finns i.

Day for Ever Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-09-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Day for Ever Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-12.

Day for Ever Handelsbolag är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Day for Ever Handelsbolag är följande:
Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Day for Ever Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6579908 eller genom brev på följande adress:
Ö. Strandv. 11, 134 64, Ingarö

Uthyrning av fastighet, handel med konst, reklam och information såsom framtagning av informations material för företag samt idrottsföreningar. Hjälpa till att göra deras hemsidor samt utskick om hur deras layouter skall se ut. Hjälpa till med vad de vill ha ut i deras informationsblad till sina kunder. Bedriva byggentreprenad samt transportverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Day for Ever Handelsbolag och det är Bohlin, Mats Erik Johan som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Bohlin, Veronika Birgitta som är född 1969 och har titeln Bolagsman,