zean import Handelsbolag

Stockholms län

Information

zean import Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där zean import Handelsbolag finns. I Värmdö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. zean import Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. zean import Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till zean import Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Angöringsv. 22, 139 55, Värmdö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6028219.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

zean import Handelsbolag har idag 969722-0607 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Anna Fallqvist Eriksson. är den som för stunden ansvarar för zean import Handelsbolag

Import av modesmycken, dvs oäkta eller silversmycken såsom halsband, armband, örhängen, hårspännen samt brudaccessoarer som t extiaror brudkronor och sedan sälja dessa i min e-butik.

I zean import Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Mikael Alexander som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Fallqvist Eriksson, Anna Karin E som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .