Brevikssundet Utveckling Handelsbolag

Stockholms län

Information

Konsultation, utbildning, försäljning, uthyrning inom sport och fritid, livsmedel och hälsokost, fastighet, turism, omvårdnad och pedagogik, bemanning och hushållsnära tjänster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brevikssundet Utveckling Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Värmdö så är Brevikssundet Utveckling Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2007-07-31 så skapades Brevikssundet Utveckling Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Brevikssundet Utveckling Handelsbolag har haft det sedan 2007-10-18.

Brevikssundet Utveckling Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-18

969728-6228 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Brevikssundet Utveckling Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Brevikssundet Utveckling Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brevikssundet Utveckling Handelsbolag är Ehrnstedt, Carl Kenneth som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Ehrnstedt, Hanna Sofia Karolina som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .