at.Bervokk Handelsbolag

Stockholms län

Information

969728-7143 är organisationsnummer för verksamheten at.Bervokk Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som at.Bervokk Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som at.Bervokk Handelsbolag finns i.

at.Bervokk Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-08-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för at.Bervokk Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-30.

at.Bervokk Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för at.Bervokk Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med at.Bervokk Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8187648 eller genom brev på följande adress:
Söderuddsv. 13, 139 71, Stavsnäs

Produktförsäljning inom grafiska sektorn, föreläsningar, grafisk formgivning, rådgivning, hälsoarbete, massage, coaching, eventupplevelser och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med at.Bervokk Handelsbolag och det är Bervokk, Ann Lisbeth Agneta som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Bervokk, Teija Kaarina som är född 1964 och har titeln Bolagsman,