Tidjouren M.A i Stockholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

Hamnära tjänster såsom städning, inredning, catering, trädgård, läxhjälp, barnpassning, djurskötsel såsom matning och promenader, tvätt, stryk, homestyling och till detta finns en butik med köks- och inredningsprodukter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tidjouren M.A i Stockholm Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Värmdö så är Tidjouren M.A i Stockholm Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2008-01-23 så skapades Tidjouren M.A i Stockholm Handelsbolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

969732-5000 är organisationsnummret för bolaget som finns i Värmdö.

Just nu är Tidjouren M.A i Stockholm Handelsbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tidjouren M.A i Stockholm Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tidjouren M.A i Stockholm Handelsbolag är Andersson, Agnes Maria Kristina som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Hammarlund, Anette Ingrid Gunilla som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .