AH-DATA ARKITEKTKONTOR

Stockholms län

Information

AH-DATA ARKITEKTKONTOR hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där AH-DATA ARKITEKTKONTOR finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. AH-DATA ARKITEKTKONTOR tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket AH-DATA ARKITEKTKONTOR har haft sedan 1994-01-01. AH-DATA ARKITEKTKONTOR har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AH-DATA ARKITEKTKONTOR så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-57144552.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

AH-DATA ARKITEKTKONTOR har idag 230717-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för AH-DATA ARKITEKTKONTOR

Konsulterande arkitektverksamhet

I AH-DATA ARKITEKTKONTOR så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holst, Anna som är född 1923 och har titeln Innehavare av enskild firma, .