Forséni Consulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Forséni Consulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Forséni Consulting är ett av dem. Statusen för Forséni Consulting är att Bolaget är aktivt.

Forséni Consulting är ett Enskild firma och skapades 1998-03-25. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Forséni Consulting ska trivas.

Forséni Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom branscherna elektronik, data och informationsteknik (IT). Konsultverksamheten inriktas huvudsakligen mot produktutveckling, affärsutveckling och kvalitetsutveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Forséni Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Forséni Consulting och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Forséni Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57028488.

.

De som är på något sätt har med Forséni Consulting är Forseni, Leif Nils Georg som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Forséni Consulting har 330401-XXXX som sitt organisationsnummer.