FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ är ett av dem. Statusen för FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ är att Bolaget är aktivt.

FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ är ett Enskild firma och skapades 1987-11-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ ska trivas.

FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Förvaltning, köp och försäljning, förmedling, inredning och reparationer av fastigheter och lägenheter, förmedling av rörelser samt handel med värdepapper

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6660309.

.

De som är på något sätt har med FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ är Skuncke Juel, Margot Linnéa som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FORTUNA FASTIGHETSBYRÅ har 370412-XXXX som sitt organisationsnummer.