El Toro Industriteknik

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och El Toro Industriteknik är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och El Toro Industriteknik är ett av dem. Statusen för El Toro Industriteknik är att Bolaget är aktivt.

El Toro Industriteknik är ett Enskild firma och skapades 1997-10-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som El Toro Industriteknik ska trivas.

El Toro Industriteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Idka tillverkning, inköp och försäljning inom trä- och mekanisk industri, konsultverksamhet inom trä- och mekanisk industri, innovationer och agenturverksamhet inom trä- och mekanisk industri samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att El Toro Industriteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är El Toro Industriteknik och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med El Toro Industriteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7458205.

.

De som är på något sätt har med El Toro Industriteknik är Lönn, Bo Lennart som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

El Toro Industriteknik har 390217-XXXX som sitt organisationsnummer.