R. TÖRMÄS BYGGTJÄNST

Stockholms län

Information

410115-XXXX är organisationsnummer för verksamheten R. TÖRMÄS BYGGTJÄNST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R. TÖRMÄS BYGGTJÄNST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som R. TÖRMÄS BYGGTJÄNST finns i.

R. TÖRMÄS BYGGTJÄNST har varit registrerat sedan 1981-02-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för R. TÖRMÄS BYGGTJÄNST så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

R. TÖRMÄS BYGGTJÄNST är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för R. TÖRMÄS BYGGTJÄNST är följande:

Vill ni komma i kontakt med R. TÖRMÄS BYGGTJÄNST så kan ni göra det på telefon genom 08-57142895 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet avseende byggnader och där- med förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med R. TÖRMÄS BYGGTJÄNST och det är TÖRMÄ, REIJO YRJÖ ILMARI som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,