DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD är ett av dem. Statusen för DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD är att Bolaget är aktivt.

DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD är ett Enskild firma och skapades 1981-02-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD ska trivas.

DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sprängnings- och byggnadsarbeten

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57151492.

.

De som är på något sätt har med DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD är WENNSTRÖM, BO ERIK som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DJURÖ SPRÄNGENTREPRENAD har 411108-XXXX som sitt organisationsnummer.