INGEMAR HALLENBERG PRODUKTION

Stockholms län

Information

420427-XXXX är organisationsnummer för bolaget INGEMAR HALLENBERG PRODUKTION. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INGEMAR HALLENBERG PRODUKTION är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som INGEMAR HALLENBERG PRODUKTION finns i.

INGEMAR HALLENBERG PRODUKTION har varit registrerat sedan 1989-03-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för INGEMAR HALLENBERG PRODUKTION så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

INGEMAR HALLENBERG PRODUKTION är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för INGEMAR HALLENBERG PRODUKTION är följande:

Vill ni komma i kontakt med INGEMAR HALLENBERG PRODUKTION så kan ni göra det på telefon genom 08-57144684 eller genom brev på följande adress:

Marknadsföring, promotion och projektverksamhet med anknytning till en tidning samt handel med noter, böcker och studiematerial taxiverksamhet, in- och uthyrning av bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med INGEMAR HALLENBERG PRODUKTION och det är Hallenberg, Ingemar som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,