Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm är ett av dem. Statusen för Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm är att Bolaget är aktivt.

Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm är ett Enskild firma och skapades 1996-04-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm ska trivas.

I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom byggteknik och byggnadskonstruktioner samt byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57140849.

.

De som är på något sätt har med Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm är Eriksson, Ray Sture Sigvard som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Statikkonsult Byggprojektering i Stockholm har 420501-XXXX som sitt organisationsnummer.