HANS OLSSON KONSTHANDEL

Stockholms län

Information

HANS OLSSON KONSTHANDEL hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där HANS OLSSON KONSTHANDEL finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. HANS OLSSON KONSTHANDEL tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket HANS OLSSON KONSTHANDEL har haft sedan 1999-01-01. HANS OLSSON KONSTHANDEL har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HANS OLSSON KONSTHANDEL så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

HANS OLSSON KONSTHANDEL har idag 431029-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för HANS OLSSON KONSTHANDEL

Konsthandel och konstutställningsverksamhet

I HANS OLSSON KONSTHANDEL så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är OLSSON, HANS LENNART BERTIL som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .