MKS Konsult

Stockholms län

Information

431122-XXXX är organisationsnummer för bolaget MKS Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MKS Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som MKS Konsult finns i.

MKS Konsult har varit registrerat sedan 1998-02-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MKS Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

MKS Konsult är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för MKS Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med MKS Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-5208988 eller genom brev på följande adress:

Mindre skogs- och jordbruk samt rådgivning i projektledningsfrågor.

Det finns olika personer som har en koppling med MKS Konsult och det är Svensson, Kjell Bertil som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,