Skepparö Produktion

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Enskild firma som heter Skepparö Produktion. Det finns flera verksamheter som liknar Skepparö Produktion i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Skepparö Produktion är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-30 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-09-11 så har Skepparö Produktion varit registrerat och sedan 2003-10-30 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Skepparö Produktion och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Skepparö Produktion så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Skepparö Produktion så kan ni göra det på 08-57150106.

Information, marknads- och affärskommunikation. Lokalvård och inredning. Prospektering och projektledning av byggnation. Produktion av inredningsprodukter, hantverk och slöjd.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Boj, August Eugen som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, Olesen, Kerstin Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, .

.

Skepparö Produktion har 431224-XXXX som sitt organisationsnummer.