KLEVEBRING ENGINEERING

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och KLEVEBRING ENGINEERING är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KLEVEBRING ENGINEERING är ett av dem. Statusen för KLEVEBRING ENGINEERING är att Bolaget är aktivt.

KLEVEBRING ENGINEERING är ett Enskild firma och skapades 1990-11-01. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KLEVEBRING ENGINEERING ska trivas.

KLEVEBRING ENGINEERING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom materialteknik samt därmed förenlig utbildning och teknisk dokumanta- tion

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KLEVEBRING ENGINEERING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är KLEVEBRING ENGINEERING och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med KLEVEBRING ENGINEERING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med KLEVEBRING ENGINEERING är Klevebring, Björn Ivar Lillebror som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KLEVEBRING ENGINEERING har 431226-XXXX som sitt organisationsnummer.