VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE är ett av dem. Statusen för VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE är att Bolaget är aktivt.

VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1978-02-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE ska trivas.

VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsarbeten samt därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57028757.

.

De som är på något sätt har med VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE är LEHTO, VEIKKO SAKARI som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

VEIKKO LEHTO BYGGSERVICE har 440109-XXXX som sitt organisationsnummer.