Värmdö Betong Demolering

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Värmdö Betong Demolering är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Värmdö Betong Demolering är ett av dem. Statusen för Värmdö Betong Demolering är att Bolaget är aktivt.

Värmdö Betong Demolering är ett Enskild firma och skapades 1996-09-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Värmdö Betong Demolering ska trivas.

Värmdö Betong Demolering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilning av betong och schakt inom bygg.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Värmdö Betong Demolering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Värmdö Betong Demolering och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Värmdö Betong Demolering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6288533.

.

De som är på något sätt har med Värmdö Betong Demolering är Hellberg, Leif Arne som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Värmdö Betong Demolering har 440316-XXXX som sitt organisationsnummer.