LENNART NILSSON YACHT DESIGN

Stockholms län

Information

440515-XXXX är organisationsnummer för företaget LENNART NILSSON YACHT DESIGN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LENNART NILSSON YACHT DESIGN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som LENNART NILSSON YACHT DESIGN finns i.

LENNART NILSSON YACHT DESIGN har varit registrerat sedan 1983-02-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LENNART NILSSON YACHT DESIGN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

LENNART NILSSON YACHT DESIGN är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för LENNART NILSSON YACHT DESIGN är följande:

Vill ni komma i kontakt med LENNART NILSSON YACHT DESIGN så kan ni göra det på telefon genom 0480-476672 eller genom brev på följande adress:

Konstruktion, design och försäljning av båtar och båttillbehör

Det finns olika personer som har en koppling med LENNART NILSSON YACHT DESIGN och det är Nilsson, Nils Lennart som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,