Nuka Hiva

Stockholms län

Information

440703-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nuka Hiva. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nuka Hiva är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Nuka Hiva finns i.

Nuka Hiva har varit registrerat sedan 2000-04-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nuka Hiva så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Nuka Hiva är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Nuka Hiva är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nuka Hiva så kan ni göra det på telefon genom 070-5787080 eller genom brev på följande adress:

IT systemutveckling, webportal elektronisk, dokumenthantering.

Det finns olika personer som har en koppling med Nuka Hiva och det är Bodin, Sven Torbjörn som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,