GD UTBILDNINGSKONSULT

Stockholms län

Information

GD UTBILDNINGSKONSULT hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där GD UTBILDNINGSKONSULT finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. GD UTBILDNINGSKONSULT tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket GD UTBILDNINGSKONSULT har haft sedan 1996-01-01. GD UTBILDNINGSKONSULT har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GD UTBILDNINGSKONSULT så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57164859.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

GD UTBILDNINGSKONSULT har idag 450127-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för GD UTBILDNINGSKONSULT

Utbildningsverksamhet avseende sjukvård och psykosocial arbetsmiljö, inredning och utrustning av sjukvårdsenheter och akutvårdsplatser samt läromedelsproduktion

I GD UTBILDNINGSKONSULT så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dunback, Gullevi Irene Gabriella som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .