Jonssons Vin & Delikatesser

Stockholms län

Information

Jonssons Vin & Delikatesser hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Jonssons Vin & Delikatesser finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Jonssons Vin & Delikatesser tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Jonssons Vin & Delikatesser har haft sedan 2007-05-17. Jonssons Vin & Delikatesser har funnits sedan och 2007-05-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jonssons Vin & Delikatesser så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57168404.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Jonssons Vin & Delikatesser har idag 450228-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jonssons Vin & Delikatesser

Handel med främst Italienskt vin, men även olivolja, honung och grappa. Direkt import från utvalda vingårdar med försäljning till andra personer firmor med utskänkningstillstånd.

I Jonssons Vin & Delikatesser så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Bo Göran som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .