Svartsö Allservice Leif Säfvenberg

Stockholms län

Information

450308-XXXX är organisationsnummer för bolaget Svartsö Allservice Leif Säfvenberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svartsö Allservice Leif Säfvenberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Svartsö Allservice Leif Säfvenberg finns i.

Svartsö Allservice Leif Säfvenberg har varit registrerat sedan 1993-11-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svartsö Allservice Leif Säfvenberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Svartsö Allservice Leif Säfvenberg är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Svartsö Allservice Leif Säfvenberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svartsö Allservice Leif Säfvenberg så kan ni göra det på telefon genom 08-54020301 eller genom brev på följande adress:

Service mot fastighetsägare och företag i stockholms skärgård, värmdö och österåkers kommun.

Det finns olika personer som har en koppling med Svartsö Allservice Leif Säfvenberg och det är Säfvenberg, Leif Bertil som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,