STIG LINDGRENS KONSTRUKTIONSBYRÅ

Stockholms län

Information

451121-XXXX är organisationsnummer för bolaget STIG LINDGRENS KONSTRUKTIONSBYRÅ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som STIG LINDGRENS KONSTRUKTIONSBYRÅ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som STIG LINDGRENS KONSTRUKTIONSBYRÅ finns i.

STIG LINDGRENS KONSTRUKTIONSBYRÅ har varit registrerat sedan 1988-02-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för STIG LINDGRENS KONSTRUKTIONSBYRÅ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

STIG LINDGRENS KONSTRUKTIONSBYRÅ är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för STIG LINDGRENS KONSTRUKTIONSBYRÅ är följande:

Vill ni komma i kontakt med STIG LINDGRENS KONSTRUKTIONSBYRÅ så kan ni göra det på telefon genom 08-57144575 eller genom brev på följande adress:

Projektering, konstruktion och tillverkning inom förpackning och materialhantering

Det finns olika personer som har en koppling med STIG LINDGRENS KONSTRUKTIONSBYRÅ och det är Lindgren, Stig Alfons som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,