DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING

Stockholms län

Information

DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING är ett av många bolag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1992-01-01.

DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-08-20. Men sedan 1992-01-01 så har DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57412708.

Värmdö arbetar för att bolag som DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Kameral uppdragsverksamhet

Firmatecknare för DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING och det är följande personer, Bosell, Ulla Kristina som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för DJURÖ FÖRETAGSHUS - ADMINISTRATION & REDOVISNING är 451212-XXXX.